Puhdistamo Rice Protein
Kód: 15280 17915 15281 15290 Zvolte variantuDetailní popis produktu
V bodech:
- Prémiový rýžový protein z celozrnné rýže
- Protein je vyrobený z naklíčených rýžových zrn
- Vysoký obsah BCAA a dalších esenciálních aminokyselin
- Vhodný pro jedince s citlivým zažíváním
- Slazený pouze steviol-glykosidy
- Holistické (celostní) složení produktu
- Vynikající biodostupnost
- Prémiová kvalita - produkt obsahuje pouze aktivní složky
- Prémiová čistota - bez obsahu balastních aditiv, pojiv, plnidel a umělých sladidel
Rice Protein Puhdistamo je prémiový protein vyrobený z celozrnné naklíčené rýže v BIO kvalitě. Oproti proteinu z rýže zbavené slupky a klíčku obsahuje mnohem vyšší množství mikronutrientů. Rice Protein Puhdistamo navíc pochází z rýže naklíčené, kde je obsah mikronutrientů ještě dále přirozeně navýšený.
Rýžový protein má přirozeně vysoký obsah BCAA a dalších esenciálních aminokyselin. Oproti živočišným i hrachovým proteinům má obrovskou výhodu - je velmi šetrný k zažívacímu traktu. Je tak perfektní volbou i pro všechny s citlivějším zažíváním. Rýžový protein zároveň potěší velmi jemnou chutí.
Rice Protein Puhdistamo je zcela bez pesticidů, GMO a ozařovaných složek. Také neobsahuje žádná uměla sladidla (sukralózu, aspartam, acesulfam,...) nebo jiné syntetické přísady.
Vysoký důraz na čistotu použitých složek není přehnaný. Bílkovina nám slouží jako stavební látka - z přijatých proteinů tělo doslova vytváří a regeneruje svalovou hmotu, tkáně, kůži a kosti. Přítomnost nebo nepřítomnost odpadních látek v těle se pak odráží na tom, jak se cítíme, jakou máme kondici, a jaké jsme schopni podávat výkony.
Při sportu vzrůstá potřeba těla regenerovat = opravovat svalovou tkáň poškozenou intenzivní fyzickou zátěží. Dostatečný příjem kvalitní čisté bílkoviny je tak nezbytný.
Vyvinuto a vyrobeno ve Finsku.
Země původu suroviny mimo EU.
Prémiová značka Puhdistamo nabízí jedinečnou řadu etických doplňků stravy, originálních adaptogenů z Laponska a výběrových superpotravin nejvyšší jakosti. Nekompromisní a vášnivý přístup k maximální možné kvalitě je doslova zakódován v DNA, tedy v základní genetické informaci celé značky! Jednotlivé produkty obsahují pouze čistou směs aktivních složek, to vše bez obsahu balastních aditiv, pojiv a plnidel. Prémiové suroviny jsou vybírány ze zdrojů, které odpovídají přirozenému výskytu daného druhu, ať se jedná o přírodní bohatství severských lesů v Laponsku a Finsku, nebo další špičkové lokality po celé zeměkouli. Celkový holistický koncept značky vychází z propojení přírody a moderních vědeckých poznatků. Tento celostní přístup poskytuje jedinečné nutriční a synergické botanické formulace, které jsou hluboce účinné a přesně vyvážené.
Doporučené dávkování:
- smíchejte 25 g (50 ml) s 300-400 ml vody nebo přidejte například do smoothie.
Upozornění: Po otevření sáček pečlivě uzavírejte. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Nenahrazuje pestrou stravu. Skladujte v suchu a chladu, mimo dosah dětí. Vhodné pro vegany.
Čokoláda
ve 100g | ve 25g | |
Energetická hodnota | 1549 kJ | 387 kJ |
370 kcal | 92 kcal | |
Tuky | 3,4 g | 0,8 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 1,9 g | 0,5 g |
Sacharidy | 8,2 g | 2 g |
Z toho cukry | 1 g | 0,2 g |
Bílkoviny | 71 g | 18 g |
Sůl | 0,84 g | 0,21 g |
Vláknina | 5,1 g | 1,3 g |
Alanin | 4,08 g | 1,02 g |
Arginin | 5,79 g | 1,45 g |
Aspartát | 6,17 g | 1,54 g |
Fenylalanin | 3,91 g | 0,98 g |
Kyselina glutamová | 12,37 g | 3,09 g |
Glycin | 3,07 g | 0,77 g |
Histidin | 1,51 g | 0,38 g |
Isoleucin | 3,08 g | 0,77 g |
Cystein | 1,55 g | 0,39 g |
Leucin | 5,84 g | 1,46 g |
Lysin | 2,2 g | 0,55 g |
Methionin | 2,05 g | 0,51 g |
Prolin | 3,34 g | 0,84 g |
Serin | 3,43 g | 0,86 g |
Threonin | 2,53 g | 0,63 g |
Tryptofan | 0,88 g | 0,22 g |
Tyrosin | 3,87 g | 0,97 g |
Valin | 4,03 g | 1,01 g |
Složení:
BIO rýžový protein, přírodní aroma, BIO pražený kakaový prášek, xanthanová guma, mořská sůl Guéranda, sladidlo (steviol glykosidy).
Doplňkové parametry
Kategorie: | Rýžové proteiny |
---|---|
Počet dávek: | 24 |
Týdenní akce: | NE |
Akce 1+1: | NE |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.